RENDELÉSFELVÉTEL: 74/951-418 (Szekszárd és környéke)
KezdőlapBemutatkozásVásárlási feltételekElérhetőségeink

Választékunk

Calzone Normál
Calzone Óriás
Családi menü
Desszertek
Duplafeltétes Pizza
Frissensültek
Gyros
Italok
Köretek
Pizza (30cm)
Pizza (50cm)
Rostonsült ételeink
Saláták
Tészták
Öntetek

Ételkereső

Étel kereső


Elérhetőségeink

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap 10.00-22.00
Rendelésfelvétel: Hétfő-Vasárnap10.00-21:45,


Címünk: 7100, Szekszárd, Rákóczi utca 39.
Telefonszámunk: 0674/951-418 és 0630/977-4173 (amennyiben valamelyik telefonszámunk foglalt illetve nem kapcsolható jelenleg, kérjük próbálkozzanak a másikon)
E-mail: karavan.szekszard@gmail.com

SEGÍTSÉG AZ ONLINE RENDELÉSHEZ:


Weboldalunkon keresztül történő rendelés előtt szükséges a regisztráció. Erre azért van szükség, hogy a későbbiekben egy pillanat alatt be tudjon lépni az adatok újabb megadása nélkül, illetve ha telefonon keresztül rendel diszpécserünk könnyen azonosíthassa. Természetesen az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.

Válasszon egy felhasználónevet és egy jelszót amit könnyen megjegyez. Adja meg e-mail címét, nevét, telefonszámát és a szállítási címet. Ezek alapján fogja Önt megtalálni futárunk, valamint így tudjuk értesíteni később akcióinkról, nyereményjátékainkról. Töltse ki az automatikus biztonsági kérdést, kattintson a regisztráció gombra és fiókja már él is, használhatja az oldalt!

Válasszon termékeink közül, majd kattintson a "Kosárba" gombra. Amennyiben szeretne a választott ételhez plusz feltétet, kattintson a feltét neve melletti négyzetre majd a "Befejeztem,tovább" gombra.

Ekkor megjelnik az Ön kosara. Itt látja azokat a termékeket és plusz feltéteket amiket eddig választott. Amennyiben szeretne még ezeken felül rendelni, csak válasszon a termékek közül, és azok is ide fognak kerülni. Ha megvan minden, nyomjon a "Fenti termékek megrendelése gombra". FONTOS,

ez még nem fogja véglegesíteni a rendelését!

Itt következik a megrendelés legutolsó oldala. Ezen az oldalon felül láthatja, hogy mit tartalmaz a kosara. Alatta láthatja a település listát ahova szállítunk. A település nevek mellett a kiszállítás díját, amit a megrendelt termékek árán felül kell megfizetni. Kattintson azon település neve melletti körbe, ahova rendelni szeretne illetve ahova a regisztrációja szól. Amennyiben Ön Szekszárdon belülre szeretne rendelni, nem kell tennie semmit, mert a rendszer alapból szekszárdi szállításra van beállítva.

Az "Egyéb megjegyzés" rovatban üzenhet nekünk, illetve közölhet olyan fontos információkat, mint az időpontra való rendelés, a nehezen megközelíthető címek leírása, ha valamilyen feltétet nem kér, illetve bármi egyebet amit fontosnak tart, illetve megkönnyítheti a munkánkat és a kiszállítást!

Amennyiben elakadt, illetve nem biztos benne, hogy regisztrációja sikeres volt, hívjon minket telefonszámaink valamelyikén és készséggel segítünk Önnek!

Jó böngészést!

Üzenet a Pizzériánknak

Kiemelt ajánlataink

Bejelentkezés

Felhasználónév
Jelszó

Még nem vagy regisztrálva?